Priporočamo tudi:


 

steklenica-orehovo-olje steklenica-laneno-olje 


 

Mediji o konopljinem olju

Konopljino olje in njegovi pozitivni učinki

konopljino-olje-10KONOPLJINO OLJE pozitivno učinkuje pri preprečevanju številnih bolezni. Zaradi svoje ugodne sestave olje pozitivno vpliva na omejevanje neprijetnih učinkov predmenstrualnega sindroma, na preprečevanje bolezni srca in ožilja, kot tudi na odpravljanje težav in bolečin, ki se pojavljajo zaradi rakavih obolenj, shizofrenije ali multiple skleroze.

 

Več ...

 

Konopljino olje za krepitev imunskega sistema

Konopljino oljeŽivilo, ki blagodejno vpliva na naš organizem, je tudi konopljino olje. Vsebuje namreč veliko polinenasičenih maščobnih kislin, ki koristijo organizmu, a jih telo ni sposobno samo tvoriti, zato jih moramo zaužiti s hrano. Za zdravje in dobro počutje naj bi vsak dan zaužili eno do dve jedilni žlici konopljinega olja, denimo eno zjutraj in eno zvečer. Za uživanje je najbolj primerno hladno stiskano, nerafinirano olje iz semen ekološko pridelane konoplje.

 

Več ...

 

Pregrešno zdravo konopljino olje!

Konopljino oljeSlovenijo že nekaj časa zajema trend zdravega življenja in v specializiranih trgovinah je vse več izdelkov, ki izboljšujejo človekovo zdravje in počutje. Mnogo potrošnikov že pozna oznake, kot so 'EKO' in 'BIO' pridelano, ker pa je tovrstnih izdelkov dosti, se včasih težko odločimo, kaj izbrati. Na vsaki embalaži so prepričljivi opisi vsebine, ki naj bi pomagala pri tem, vzpodbujala pri onem, lajšala, zdravila, dopolnjevala naše življenje, toda pokupiti vse ...?

 

Več ...

 

KONOPLJA na krožniku

Dario Cortese je velik strokovnjak za zdravo prehrano. Do sedaj je objavil 12 knjig, ki nas učijo o tem, da zdrave hrane ne najdemo v supermarketih, ampak jo najdemo povsod v naši okolici. Le nabrati jo je treba!
Že dolgo časa ve, da je KONOPLJA odlična sestavina okusne in zdrave hrane. Sedaj pripravlja pravo poslastico za ljubitelje zdravega in okusnega, sodobno kuharsko knjigo KONOPLJA na krožniku!
Knjiga bo izšla pri založbi Porezen, predvidoma maja 2012. V knjigi boste našli zanimive recepte in razlago za uporabo vseh delov konoplje. Od semena do semena torej.

Več ...

 

KONOPLJINO OLJE – odkrita šokantna resnica

Ste se kdaj vprašali, kako je dandanes mogoče, da se o nekaterih zadevah ne govori toliko, ne glede na to, kako koristne so? Kaj pa, če obstajajo določene skupine ljudi, ki nočejo, da bi širše množice izvedele za to?

Pripravite se! V nadaljevanju boste prebrali šokantno resnico o konopljinem olju! Tako šokantno, da boste resnično jezni sami nase, ker tega niste vedeli že prej.

Še prej pa eno vprašanje!

Koliko ste že letos zapravili za raznorazne zdravilne pripomočke, prehranska dopolnila, mazila, kreme, olja, tablete konec koncev? Kako pa ste kaj zadovoljni z rezultati?

Res smo zelo veseli, da sedaj berete te vrstice; kakšno veselje je poslušati zgodbe ljudi, ki jim je KONOPLJINO OLJE pomagalo pri njihovih težavah in teh zgodb je iz tedna v teden več (ja, dober glas se hitro širi).

Berite naprej, odkrili boste čisto vse podrobnosti...še prej pa ena resnična zgodba …

Več ...